Kalas på löpande band...

Imorgon söndag ska Nathalie ha sitt första barnkalas med sina kompisar, så idag har vi städat och bakat och fixat så att det ska vara fint när alla kompisar kommer. Sen så har Nathalie fått sin första inbjudan till kalas också, det är hos Alice. Det tycker N ska bli jättekul. I veckan ska vi ta vagnen ut på stan och se om vi kan hitta någon skojig present till Alice.Igår var vi på klapp&klang igen, där sjöngs, lektes och fikades det, vilket alltid är skoj. Där fanns det en särskillt rolig gummi-ko som Nathalie tyckte var intressant. 
Nathalie med lilla Alice på klapp&klang
Tisdagsbesök

I tisdags kväll var Håkan och Ullis här och mumsade lite semlor med oss! Mycket trevligt (och gott) :) De hade med sig fina födelsedagspresenter till Nathalie. I Början var hon väldigt blyg och skulle bara sitta i mammas knä, men allt eftersom tiden gick blev hon modigare och modigare och tillslut var det full rulle på den lilla damen. Hon busade och stojade med våra gäster och tillslut, med hjälp av en vällingflaska, var det en trött tös som fick ge sig för dagen =)

 
Fikatajm!

 
Leker med en av presenterna =)

 
De här fina kläderna hade de också med sig!

Lite av varje...

Idag har vi hållit oss inne hela dagen och fixat och donat. Nathalie har varit till stor hjälp när det gäller att plocka ur ALLT ur köksskåpen, vilket vi sysslar med ganska ofta nuför tiden :) Här kommer lite andra bilder som visar vad vi haft för oss de senaste dagarna.

 
En gammal plastburk som man hämtat ur badrumsskåpet är skoj att tugga lite på!


Likaså ett gammalt plastlock från köksskåpet!

 
Eller varför inte bygga torn av gamla glasburkar? Men det är såklart roligast att välta dem :)

 
Ett tvättäkta busfrö!

 
När Nathalie somande ikväll passade jag på att slå in lite födelsedagspresenter som hon ska få! Den stora dagen närmar sig med stormsteg :)

Dålig updatering...

Jag har varit dålig på att få med mig kameran på våra små utflykter den senaste tiden. Jag ska bättra mig!

Annars så händer det inte så jättemycket nytt för tillfället. Nathalie började gå lite stapplande förra fredagen och det går bättre för varje dag. Annars är det babysång, babysim, öppna förskolor och kyrkans musiktimmar som fyller våra dagar i väntan på flytten till vårt nya hus :D

 
Nathalie har fått en ny fin ko-pyjamas =)
Nathalie tyckte att det var en bra idé att ställa sig i leksakslådan för att nå högre upp i bokhyllan =)


RSS 2.0