...

Inatt vaknade vi av att Nathalie låg och ulkade i sin säng... stackarn! Hon kräktes väldigt mycket så vi fick upp och byta alla sängkläder i hennes och vår säng samt duscha av henne och byta pyjamas. Stackarn, som hon grät! Vi trodde att det skulle bli bättre idag, men det har fortsatt med feber, fler kräkningar och diarré. Så det är bara att kontatera att magsjukan även kommit hem till oss! Nu sover hon sin middagslur, hoppas att hon är bättre när hon vaknar.


Såhär tuff var Nathalie i söndags. Vårklädd med tjusig klänning och tuffa Converse skor!

Hemmadag... igen...

Imorse när vi vaknade hade Nathalie feber. Jag misstänker att orsaken är de tre tänderna som är påväg upp nu på samma gång. Typiskt, eftersom vi skulle till bvc idag och vaccinera henne. Men pga. febern ville varken bvc-sköterskan eller jag att hon skulle få vaccinet. Så vi gick hem istället och har försökt sysselsätta oss så bra som möjligt. Här är lite bildbevis på vad vi har pysslat med.

 
Vi har byggt och rasat, byggt och rasat, byggt och rasat... det är kul hur länge som helst...


Vi har krupit genom flyttkartonger fram och tillbaka, fram och tillbaka... även det är kul hur länge som helst =)


Vi har läst böcker... men det är inte lika kul tycker Nathalie... bara när man får bläddra själv :)

Till sist har vi också badat i badbaljan, och när vi var klara med det var det en trötter tös som somnade i mitt knä!

I helgen väntar åter ett barnkalas, denna gång hos Sonia som fyller 1 år på måndag!

Sång, sol och djur!

Idag var vi på "småbarnsmusik" på frälsis, som vanligt på tisdagar. Trevligt som vanligt! Nathalie är inte lika blyg längre när vi är bland andra människor, utan hon tar för sig av leksakerna och leker bland de andra barnen utan att jag behöver vara precis intill. Skönt tycker nog både hon och jag =)

På eftermiddagen tog vi oss en liten promenad i solen ut på Ekholmen, för där brukar det finnas en massa änder och andra fåglar att titta på. Idag var inget undantag och Nathalie skrattade och sprallade med benen så fort hon såg dem :)


Happy girl :)


Utsikten!

Födelsedagar och annat skoj!

Nu har Nathalie hunnit bli ett helt år, och det har vi firat med tårtkalas! Söndagen innan hon fyllde år hade vi barnkalas här hemma och nästan alla kompisarna var här. Vi åt fruktsallad, kakor och kladdkaka och det lektes och stojades. Mycket lyckat =)

 
Mamma Linda och lilla Sonia fikar.


Edgar och Alice hjälpte till att öppna presenterna.


Ballonger på dörren är också ett måste när man fyller år!

När den stora dagen väl kom firade vi med paketöppning i sängen på morgonen innan pappa gick till jobbet. Sen kom faster Alexandra och lekte med oss hela eftermiddagen. Hon hade med sig mumsigt fika som vi smaskade på.

 
Nyvaken ettåring

När man är så stor och har fyllt ett helt år så är det roligt att börja äta lite mer "riktig" mat och framförallt är det kul att äta själv. Igår var det falukorv med makaroner som stor på menyn. Hon var faktiskt riktigt duktig och fick i sig en hel del, även om det låg en hel del mat på golvet också.



Idag var vi åter på klapp&klang och sjöng och lekte. Roligt som vanligt! Idag hade de även dukat fram så att barnen fick måla varsin värmeljushållare. Det var nog mest tänkt för de lite älde barnen, men Nathalie och hennes jämnåriga kompisar fick såklart också vara med. Såhär snygg blev Nathalies ljuskopp! Den ska vi ge till pappa Andreas när han kommer hem från jobbet i eftermiddag =)


RSS 2.0