Stockholmsvisit och pyssel på tomten...

Under Kristihimmelfärdshelgen passade vi på att åka upp till Stockholm en sväng. Många födelsedagar var det att fira så det blev många kalas! Men vi han även med att ta det lite lugnt också och Nathalie passade på att hänga med mormor och morfar en hel del :)

 
Nathalie och mormor på vagnpromenad

 
Tur att det finns sandlådor även i Stockholm, tycker Nathalie!!!


Matar änderna i Långbro parken

Sen vi kom hem i söndags har vi hunnit med ett och annat. I tisdags var det avslutning på frälsis barnsång, synd tycker vi eftersom det har varit väldigt omtyckt av oss båda. Vädret har varierat under veckan så det har blivit både ute- och inomhuslek. Idag (lördag) har det varit rena högsommaren här, så vi har passat på att vara ute så mycket som möjligt.

 
Såhär ser det ut hos oss nu när det har blivit lite grönt, vi trivs jättebra här alla tre!


Vår älskade lilla unge :)


När man plockar sten är det bra att ha en vagn att köra dem i!!

Pinsamt...

 ...vad länge sen det var jag skrev här. Men det har ju sin förklaring. Här kommer iallafall ett par bilder som jag har tagit med mobilen. Så ha överseende med kvalitén.

  


På onsdagar är det korvgrillning i Wämöparken, vi brukar gå dit med kompisarna Alice, Sonia, Viggo och Anges. I Wämöparken finns det även en massa djur. Här står Nathalie och tittar på den fina kaninen som vilar sig.


Vi har tillbringat mycket tid i den lilla sandlådan som står på vår tomt. Nathalie har inte riktigt fått grepp om vad man ska använda en spade till eller hur man ska använda den... men det kommer nog så småningom. Hon tycket iallafall att det är jätteroligt att sitta och känna på sanden och kasta den omkring sig. Hon har även provat att smaka på den, men det var inte lika populärt...


Frukost time!


Nathalie och grannen/sysslingen Mathilda gungar på tomten.


När det regnar är vi inne och spelar kort istället :)


Såhär glad blir man av en ny fin Hello Kitty pyjamas. Då gör det inte så mycket längre att man har trilat och slagit näsan...

Sen tog bilderna slut... ska försöka vara flitigare med kameran from. nu...

RSS 2.0