Fredagsmys!

Det är lite halvmulet ute idag, ingen vidare värme heller. Så vi bestämde att vi skulle vara inne och mysa på förmiddagen och hoppas på mer sol och utomhuslek i eftermiddag istället =)

Förmiddagens stora aktivitet blev att baka...


Vaddå förkläde?? bruna kläder är sååå inne just nu ;-)



Väntar otåligt på att kakan ska gräddas färdigt


MUMSFILIBABA... sa Nathalie när hon åt. Ett ganska gott betyg tycker jag :)


Inte helt otippat kanske... att det fick bli ett bad sen för att tvätta bort allt mjöl och kakao :)

växa i och växa ur...

Igår morse när vi skulle ta på skorna och gå till dagis så sa Nathalie "Dom röda gör ont". Det tog ett tag innan jag fattade att hon menade gummistövlarna hon har på dagis. Så det blev till att åka till stan och köpa ett par nya. När vi kom hem från dagis så ville hon prova dem nya stövlarna och sen gick det inte att få henne att ta av dem förrän hon skulle sova =) Ett bra köp med andra ord!



Idag är jag i vecka 21+2 och har varit hos barnmorskan för första gången sedan inskrivningen i december. Det är skoj nu när det börjar hända lite mer med undersökningar och så. Allt var bra idag, det är tydligen ett litet busfrö därinne enl. BM =)


Såhär såg jag ut i måndags kväll.



110314

Idag har vi varit i parken med Nathalies dagiskompis Alvin som också är ledig från dagis på måndagar. Hans mamma Malin och lillasyster Amanda var också med såklart :) Det fikades, lektes och fikades lite till. Nedan kommer lite bildbevis.


Upp till rutcshkanan


Framme!




Gungeligung


Mumsigt med fika!

En bra dag!

Idag har det varit mulet och grått, men termometern har stått på 10-11 grader varmt så vi har varit ute mycket ändå. Jag har passat på att klippa ner det japanska konstgräset inför sommaren, grävt upp lavendeln och lagt sjösten där istället. Vi tyckte inte att lavendeln gjorde sig så bra där så vi tog helt enkelt bort den. Andreas har högtryckstvättat plattorna runt huset och Nathalie har lekt i trädgården.


Såhär blev slutresultatet. Nu finns det plats för nytt gräs att växa =)


Nathalie ville inte gå in och äta mellis, så det fick bli fruktstund i sandlådan istället :)

Igår var vi på babyproffsen och beställde en ny matstol till Nathalie. Det blev deras egen modell av "stokke stol" som vi fastnade för. Den kommer i slutet av veckan, det ska bli kul att se hennes reaktion när den kommer :)

 
Såhär ser den ut!

Blogglusten kom tillbaka i samma stund som solen...

Nu har det gått 5 månader sedan senaste inlägget. Mörker, nattjobb, illamående och en massa annat har kommit ivägen. Men nu har lusten kommit tillbaka igen.

Såklart har det hänt en massa under dessa månader, men det skulle ta alltförlång tid att rada upp allt här. Nathalie har vuxit och utvecklats en hel massa, hon pratar nu för fulla muggar så vi själva knappt får en syl i vädret :)

Just nu springer hon runt i sin mys-pyjamas och leker. Planerna idag är ganska oklara, vi får helt enkelt se vad vi tar oss för.


Nathalie just nu!

För er som inte redan har klurat ut det så kan jag meddela att Nathalie ska bli storasyster också. I slutet av juli väntas det titta ut en liten krabat. Vi är glada och spända på att se vad det är för en liten som sprallar därinne :)

RSS 2.0