Utflykt, farsdag och babysim.

I onsdags förra veckan åkte jag och Nathalie med våra kompisar Therese och lilla Alice på utflykt till Kristianstad. Vi gick på café, strosade i affärer och handlade lite smått och gott. Bland annat en tomteklänning med tillhörande luva som Nathalie ska ha i jul. Det var första gången som Nathalie åkte tåg och det gick jättebra. Hon tyckte det var roligt att titta ut genom fönstret på allt som vi åkte förbi. Det blev verkligen en heldag och både mammor och bebisar var trötta men nöjda när vi kom hem igen.


Therese, Alice och Nathalie i Kristianstad

I söndags firade vi Andreas första farsdag. Det blev lite sång och några små paket som Nathalie och jag hade inhandlat tidigare i veckan. På kvällen var det dags för babysim igen. Det var tredje gången vi var där och Nathalie tyckte det var lika roligt som vanligt. Den här gången följde farmor och faster med och tittade på. Det var dykning som stod på schemat. Ner under vattnet med hela lilla Natta, hon hostade och fräste litegrann men det gick bra ändå!


Nathalie tycket det är mysigt att bada :)

Idag har vi varit och hälsat på faster Alexandra, det var mysigt som vanligt. Vi fikade och Nathalie åt lunch, sen blev det lek och stoj! Imorgon väntar promenad och sedan är det planerat fika med de andra mammorna och bebisarna. Det ser vi fram emot!


Kommentarer
Postat av: Helen

Välkommen till bloggvärlden!

vilken koll vi kommer att ha på varandras liv nu, det blir bra det!!

kram

2009-11-12 @ 20:31:56
URL: http://missdeko.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0