Jul... del 1

Nu har det varit jul och vi har varit iväg i Stockholm länge, därav den dåliga uppdateringen. Lägger upp lite bilder så ni får se vad vi har haft för oss :)


Den 19/12 firade vi lilla julafton med farmor, farfar och faster eftersom vi skulle iväg över julen. Då fick Nathalie träffa tomten för första gången.

Måndagen 21/12 åkte vi den långa vägen till Stockholm, det gick ganska bra men det är ju sååå tråkigt at sitta still i sin bilstol tycker vårt lilla yrväder!

 
Väl framme hos mormor och morfar fick Nathalie spralla av sig rejält. Det roligaste var att titta och pussa på sig själv i den stora spegeln.
 
Morfar hade köpt en pulka som var väldigt intressant.

 
Vi hittade en liten slänt som var precis lagom att åka i, Skoj skoj tyckte lilla gumman :)

På tisdagkvällen var vi hembjudna till Mathias och Magda som har flyttat in i sin nya lägenhet. Den var jättefin, det var kul att se! De bjöd på god mat och kusinerna passade på att leka med varandra.

På julafton var hela familjen hemma hos mamma och pappa. Det blev fika, Kalle Anka, mat, godis, julklappar, lek och en massa annat mys.
 
Fikar och tittar på Kalle

 
Sen kom tomten och hälsade på. Han hade med sig en säck julklappar. Nathalie fick ett paket som var större än henne själv :)


Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Hej lilla gumman, tiden gick så fort när ni var

hos oss. Men vi hade en massa kul ihop.



Gott Nytt År

2009-12-31 @ 14:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0