Lek, mys och sång!

I onsdags morse gick vi vår vanliga morgonpromenad med "gänget". Det var riktigt kallt och vi gick långt så det fick bli en fika på Wayne's coffee efteråt :)


Lattebebis...?

I fredags var Andreas ledig så vi trotsade det dåliga vädret och gick ut och fick lite ärenden uträttade, på vägen hem stannade vi till i Hoglands park så Nathalie fick gunga en stund. Hon tjoade och sprallade med benen hela tiden men gillade INTE när vi lyfte upp henne ur gungan...




I lördags var vi och hälsade på hos farmor och farfar. Det blev fika, en massa lek och sen mat. Skoj med pappas gamla leksaker tyckte Nathalie. Den bästa är den illans gröna maraccasen som skramlar så roligt när man skakar på den!



Idag har vi varit på terminsavslutning på babysången. Vi sjöng de vanliga sångerna och även en julsång. Efter det fick alla små barn varsin liten julklapp och sedan var det fika. Mysigt tyckte vi! I januari börjar terminen igen och vi ska absolut fortsätta!


På vägen till babysången regnade det men Nathalie gillade inte regnskyddet för det skymde ju sikten :( Men det löste hon lätt genom att sticka ut huvudet, och så satt hon så hela vägen. Det såg väldigt roligt ut!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej Elin och Nathalie!

Ni verkar verkligen ha det mysigt såhär i stundande juletid =)...Det märks att ni njuter av många mysiga stunder med vänner, härligt



Jag vill bara önska en god jul, och såklart lämna ett litet avtryck, så ni vet att jag är här och läser ibland =).

Kram från Linda med familj!

2009-12-08 @ 19:40:13
URL: http://www.trasdockansdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0