Julklappsköp och bad

Idag tog vi det lugnt här hemma i morse eftersom Nathalie har börjat med vanan att vakna kl. 4 varje natt och inte somna förrän vid 5.30 tiden igen... puh.... hoppas att den vanan går över snart. Vi tog oss iallafall ut en stund på förmiddagen för att få lite luft och passade samtidigt på att gå förbi Cubus som hade lite rabatt-dag idag. Gick även i lite andra affärer och fick tag på lite julklappar också :)
När Andreas kom hem var det dags för bad i baljan, idag var det populärt med bad, det är ju inte alltid det är så poppis.


leker med badleksakerna

Annars så går dagarna på och Nathalies favoritsysselsättningar är att krypa fram till tv-bänken och dra ut alla skivor och filmer på golvet. Sedan kryper hon vidare för att dra i lite kontakter (fast hon vet att hon inte får :)), därefter bär det av ut i hallen mot skohyllan för att röra runt bland skorna. Sedan brukar hon bli trött på att krypa runt och då är det bara att hålla henne i händerna och låta henne knata runt till fots :)


tagen på bar gärning :)

En annan favorit är att titta på babblarnas musikvideo på datorn. Låten går varm här hemma och Nathalie skrattar lika mycket varje gång hon ser de dansande figurerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0