Födelsedagar och annat skoj!

Nu har Nathalie hunnit bli ett helt år, och det har vi firat med tårtkalas! Söndagen innan hon fyllde år hade vi barnkalas här hemma och nästan alla kompisarna var här. Vi åt fruktsallad, kakor och kladdkaka och det lektes och stojades. Mycket lyckat =)

 
Mamma Linda och lilla Sonia fikar.


Edgar och Alice hjälpte till att öppna presenterna.


Ballonger på dörren är också ett måste när man fyller år!

När den stora dagen väl kom firade vi med paketöppning i sängen på morgonen innan pappa gick till jobbet. Sen kom faster Alexandra och lekte med oss hela eftermiddagen. Hon hade med sig mumsigt fika som vi smaskade på.

 
Nyvaken ettåring

När man är så stor och har fyllt ett helt år så är det roligt att börja äta lite mer "riktig" mat och framförallt är det kul att äta själv. Igår var det falukorv med makaroner som stor på menyn. Hon var faktiskt riktigt duktig och fick i sig en hel del, även om det låg en hel del mat på golvet också.



Idag var vi åter på klapp&klang och sjöng och lekte. Roligt som vanligt! Idag hade de även dukat fram så att barnen fick måla varsin värmeljushållare. Det var nog mest tänkt för de lite älde barnen, men Nathalie och hennes jämnåriga kompisar fick såklart också vara med. Såhär snygg blev Nathalies ljuskopp! Den ska vi ge till pappa Andreas när han kommer hem från jobbet i eftermiddag =)


Kommentarer
Postat av: Helen

Snyggt Nathalie! Jag ser av färgvalet att du inspirerats av den kommande påsken :) En blivande talang

2010-03-05 @ 17:45:49
URL: http://missdeko.blogspot.com/
Postat av: Elin

Ja det är nog ett påskris hon har försökt få till... inte illa för att vara första alstret :)

2010-03-06 @ 15:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0